Gör din passion till din profession - Ikigai

2024-09-19 – Webinarium – Gör din passion till din profession

Upptäck Din Entreprenöriella Ikigai – gör din passion till din profession.

Har du någonsin undrat hur du kan skapa en affärsidé som inte bara är lönsam utan också ger dig en djupare mening och glädje i livet? Välkommen till vårt digitala seminarium där vi utforskar hur du kan använda den japanska livsfilosofin Ikigai för att forma en affärsidé som inte bara speglar dina passioner och färdigheter, utan också tillgodoser marknadens behov.

Under detta seminarium kommer vi att vägleda dig genom processen att identifiera och balansera de fyra pelarna i Ikigai: vad du älskar, vad du är bra på, vad världen behöver, och vad du kan få betalt för. Genom att tillämpa dessa principer på din affärsidé får du verktyg för att:

  • Utforska dina passioner: Hitta vad som verkligen driver dig och hur du kan omvandla det till en hållbar affärsidé.
  • Utnyttja dina styrkor: Identifiera dina unika färdigheter och talanger som kan skilja din verksamhet från konkurrenterna.
  • Anpassa dig till marknaden: Förstå vad marknaden verkligen behöver och hur din idé kan möta dessa behov.
  • Skapa hållbar framgång: Lär dig att bygga en verksamhet som inte bara är ekonomiskt lönsam, utan också ger dig personlig tillfredsställelse och långsiktig motivation.

Detta seminarium är perfekt för dig som är på väg att starta din resa som entreprenör, eller som nyligen har tagit steget och nu vill säkerställa att du och din affärsidé inte bara överlever, utan faktiskt blomstrar.

Pris: Eventet är kostnadsfritt, men anmälan krävs. Kan du inte komma? Glöm inte att avboka.

Boka din plats här: https://simplesignup.se/private_event/219493/0f46744f4b

Plats: Digitalt på teams

När? 19 september 11:30 – 12:45

Välkomna!

Dela evenemang

Fler evenemang